Karšto šokolado aparatas sukurtas šildyti ir maišyti bet kokiems gėrimams (arbatai, kavai, pienui, karštam vynui ir pan.) bei karštam šokoladui specialiu būdu, kuris užtikrina jo vienalytiškumą ir tirštumą. Karšto šokolado aparatai šilumą palaiko marmito principu. |
Aparatų savybės: • šiluma palaikoma marmito principu išvengiant produkto pridegimo prie dugno, • nuolatinis maišymas palaiko tirštumą be supuolusių gabaliukų, • reguliuojama pakopinė temperatūra, • dozavimo rankenėlė, • patraukli išvaizda, • nerūdijančio plieno boilerio talpa, • lengvai tuštinama vandens talpa, • nauja, lengvai išsiimanti produktų talpa, • didelis lašų surinkėjas. |
Model | Chocolady 5L | Chocolady 10L |
---|---|---|
Aukštis | 47 cm | 55 cm |
Skersmuo | 26 cm | 26 cm |
Svoris | 8 kg | 8,5 kg |
Galingumas | 1000 W | 1000 w |
Talpa | 5 l | 10 l |
Atkreipkite dėmesį!Komentarai rodomi svetainėje po svetainės administratoriaus patvirtinimo: