Vieno skonio minkštų itališkų ledų gamybos aparatas su autopasterizavimo funkcija.
Vienintelis kompaktiškas soft served ice cream aparatas pasaulyje su autopasterizacijos funkcija.
Įrenginio valdymas yra intuityvus ir paprastas, mygtukai išdėstyti ant priekinio panelio, o visi duomenys yra rodomi ekrane. Vartotojas gali stebėti ledų mišinio temperatūrą, konsistenciją ir kitus parametrus, bei juos koreguoti esant poreikiui.
Mišinio emulgacijai ir prisodrinimui oru (20-40 proc.) naudojama gravitacinė sistema, tad mažiau detalių ir paprastesni valymas.
Vienfazis, tad paprastas pajungimas.
Aušinamas oru, bet tyliai.
Talpa mišiniui 5 litrai.
Našumas iki 15 kg per valandą* (veikiant optimaliomis sąlygomis).
Autopasterizacijos rėžimu valymo procedūros atliekamos kas 42 dienos (patobulintas modelis).
Teorema – įrenginio valdymas nuotoliniu būdu. Ledų gamybos mašinos parametrų kontrolė per GSM tinklą. Siunčia gedimų ir neatitikimų signalus bei informuoja apie valymo ir priežiūros reikalavimų nesilaikymą. |
Single Portion antgaliai
Lengvai keičiami ledų desertų dozavimo ir formavimo antgaliai – skirtingos formos ir raštai, priklausomai nuo naudojamo antgalio. |
Išleidimo rankena Į pirminę padėtį grįžtanti ir ledų išdavimą stabdanti rankenėlė. Užtikrinama higiena ir tikslesnis dozavimas. |
Model | Carpigiani 161 G SP |
---|---|
Plotis | 300 mm |
Gylis | 790 mm |
Aukštis | 850 mm |
Našumas/val. porcija 75 g. | 15 kg / val. |
Skonių skaičius | 1 |
Gravitacinis siurblys | TAIP |
Mišinio talpa | 5 litrai |
Tiekimas | 230 V |
Galingumas | 1,8 kW |
Aušinimas | Oru |
Svoris | 98 kg |
Atkreipkite dėmesį!Komentarai rodomi svetainėje po svetainės administratoriaus patvirtinimo:
mažiausias pasaulyje minkštų ledų aparatas su autopasterizavimo funkcija
|
Carpigiani 161 G SP |