Aukšto našumo valgomųjų ledų šaldiklis.
Hard-O-Dynamic – sprendimas idealiems ledams.
Net 4 skirtingo didžio Labotronic HE-H modeliai su Hard-O-Dynamic ledų mišinio atpažinimo sistema. Pasiūlymą taip pat papildė HE-HI modeliai su inverteriais, pagerinančiais darbo komfortą ir suteikiančiais dar daugiau galimybių.
Ledų konsistencijos dinaminės kontrolės sistema H-O-D
Paleidus pasirinktą ledų šaldymo programą (Excellent, Speed, Hard ar kitą) ir nustačius pageidaujamą ledų konsistencijos lygį pradeda veikti išskirtinė patentuota sistema H.O.D., kuri automatiškai analizuoja ir valdo šilumos apykaitą, dinamiškai balansuodama šaltas ir šiltas dujas cilindrą juosiančiose vamzdeliuose. Be to, sistema automatiškai nustato ir prisiderina prie svarbiausių ledų gamybos parametrų:
1. Ledų mišinio kiekis: minimalus, vidutinis, maksimalus.
2. Ledų mišinio rūšis: kreminiai ledai ar subtilus vaisių šerbetas.
3. Ledų kokybė: pageidaujamas galutinis produktas.
Post Cooling – nepertraukiamas šaldymas
Siekiant išlaikyti optimalią ledų konsistenciją jų išėmimo metu įrenginys naudoja Post Cooling funkciją, kurios dėka ledai yra papildomai šaldomi cilindre visos ekstrakcijos metu.
Maišyklė POM
Maišyklė neturi centrinės ašies o jos briaunos yra pagamintos iš šalčiui atsparios medžiagos. Ši medžiaga yra labai kieta ir tvirta, tačiau pakankamai lengva, kas neapsunkina plovimo. Grandyklės ant spyruoklių idealiai priglunda prie cilindro, o asimetriškas jų išdėstymas ant visų trijų briaunų užtikriną tikslų mišinio išmaišymą, prisodrinimą oru bei lengvą paruošto produkto ekstrakciją.
Vienas mygtukas daugybei programų
Gelato Excellent – ledai įgauna tobulą konsistenciją, yra lengvai semiami mentele arba šaukštu, išlieka minkšti ir kreminiai, o tuo pačiu turi savyje daug oro. Tokie ledai yra tinkami ilgesnį laiką saugoti ledų vitrinoje. Ši programa suteikia daug lankstumo ledų gamybos procese ir leidžia pasigaminti bandomąsias porcijas mažais kiekiais, pvz. modelyje 15 45 HE-H minimalus ledų masės kiekis vienam ciklui – tik 1,5 kg.
Gelato Speed – programa greitam ledų pagaminimui. Ledai yra nemažiau tobuli – ledų masė vientisa ir sausa – lengvai formuojami ledų rutuliukai, ilgesniam realizavimui ledus būtina stabilizuoti staigaus šaldymo kameroje. Programa optimaliai pritaikyta sezono pikui, kai ledų šaldiklis veikia pilnu pajėgumų o ledų realizavimas netrunka ilgai.
Gelato Hard – ledai tampa labiau kompaktiški, tankesni ir stabilios struktūros – idealiai tinka pardavimui rutuliukais, be to taip pagamintus ledus galima dėti tiesiai į vitriną, kai nėra laiko naudoti staigaus užšaldymo kameros.
Gelato Simply – su šia programa įrenginio operatorius renkasi vieną iš trijų suprogramuotų automatinių ciklų, eliminuodamas žmogiškąjį faktorių ir galimybę suklysti. Darbas šiuo rėžimu yra itin paprastas ir gali būti atliekamas patirties šioje gastronomijos srityje neturinčio žmogaus, kadangi ledų šaldiklis atlieka savo funkcija nepriekaištingai nepriklausomai nuo pasirinkto gamybos ciklo: kreminiai ledai, vaisiniai ledai, šerbetas.
Vaisnė kremolada (gluotnutis) – programa tolygiai ir tiksliai kristalizuoja vandenį, vaisius ir cukrų, paversdama juos šviežiu ir troškulį malšinančiu kokteiliu.
Zero+ leidžia gaminti ledus ir šerbetus su mažesniu kietųjų medžiagų kiekiu (iki 40 proc. mažiau cukraus, riebalų ar kitų kietųjų medžiagų (solids)).
Visi ledų šaldikliai HE-H gali būti komplektuojami su inverteriais.
Tokios modifikacijos modeliai padidina naudojamų programų pasirinkimą (ledų sluoksniavimas, rankinis valdymas) tikrų artisan gelato ledų gamybai ir suteikia dar didesnį darbo komfortą (lėtesnis ledų išėmimas).
Papildomos programos HE-I modeliuose:
Gelato Garnish – ši programa leidžia sluoksniuoti ledus induose. Gaminamus ledus galite užšaldyti ir dalį jų išpilti į jiems skirtą indą, o likusią dalį šaldiklis maišo ir palaiko optimalią jos konsistenciją. Pirmą sluoksnį galimą uždengti kremu/šokoladu ir įdėti į staigaus šaldymo kamerą, jiems sukietėjus pilamas sekantis ledų sluoksnis – tokiu būdu galėsite lengvai paruošti sluoksniuotus ledus, pvz. Pino Pinguino.
Gelato Manual – ši programa leidžia kontroliuoti ledų gamybos procesą rankiniu būdu, pvz. Vartotojas gali reguliuoti maišyklės sukimosi greitį.
Comfort: Variegation – invererio pagalba maišyklės sukimosi greitis gali būti mažinamas siekiant optimizuoti ledų išėmimo (ekstrakcijos) greitį. Nestabdant gamybos programos ir net neuždarant išleidimo durelių vartotojas laisvai kontroliuoja ledų formavimą talpoje, pagretindamas, kai reikia didesnio ledų kiekio ir sulėtindamas, kai reikia ledus gražiai formuoti inde arba maišyti su varigatūromis ir intarpais. Ši programa taip pat labai naudinga, kai gaminami dideli ledų kiekiai, kuriuos reikia išimti į kelis indus ar padalinti lygiais kiekiais.
Atkreipkite dėmesį!Komentarai rodomi svetainėje po svetainės administratoriaus patvirtinimo:
Tikras itališkas skonis
Naujausių įrenginių pristatymas
|
Artisan Gelato |
modelis |
LABOTRONIC 10 45 HE-H |
LABOTRONIC 15 60 HE-H |
LABOTRONIC 20 90 HE-H |
LABOTRONIC 25 110 HE-H |
Plotis |
520 mm |
520 mm |
520 mm |
520 mm |
Gylis |
650 mm |
650 mm |
650 mm |
850 mm |
Aukštis |
1400 mm |
1400 mm |
1400 mm |
1400 mm |
Aušinimas |
Vandeniu |
Vandeniu |
Vandeniu |
Vandeniu |
Našumas: ledai, kg/ciklą |
1,5- 7,5 kg |
2,5 - 10,5 kg |
3,5 - 13 kg |
4,5 - 17 kg |
Našumas: ledai, l/ciklą |
2,5 - 10,5 litro |
3,5 - 15 litrai |
5 - 19 litrai |
6,5 - 24 litrai |
Našumas: ledai, kg/val. |
10 - 45 kg |
15 - 60 kg |
20 - 90 kg |
25 - 110 kg |
Našumas: ledai, l/val. |
12 - 63 litrai |
21 - 84 litrai |
28 - 135 litrai |
35 - 152 litrai |
Našumas: Cremolata, kg/ciklą |
7,5 kg |
10,5 kg |
13 kg |
16 kg |
Našumas: Slush, kg/ciklą |
7,5 kg |
10,5 kg |
13 kg |
16 kg |
Našumas: Zero+, kg/ciklą |
1,5 - 6,5 kg |
2,5 - 9,5 kg |
3,5 - 12 kg |
4,5 - 16 kg |
Našumas: Crystal, kg/ciklą |
3,5 - 7,5 kg |
5 - 10,5 kg |
6 - 13 kg |
7 - 17 kg |
Svoris |
270 kg |
320 kg |
345 kg |
420 kg |
Galingumas |
6,4 kW |
7 - 7,6 kW |
8,3 - 9 kW |
10 - 11 kW |
Įtampa |
400 V |
400 V |
400 V |
400 V |