Riebalų molekulės, sudarančios grietinę yra apsaugotos nuo išorės taip vadinamu proteininiu filmu. Kai molekulės prisiartina pakankamai šie filmai yra linkę susijungti. Grietinės plakimo proceso metu dalelės susiduria tarpusavy ir susijungia apvalkalai, tarp kurių lieka įstrigusios oro dalelės. Carpigiani bendrovė pritaikė siurblį, kuris perpumpuoja mišinį per maišiklį tai įtakoja molekulių susidūrimą, o rezultate ir visą grietinės plakimo procesą, aprašytą aukščiau.
Kompaktiškas ant stalo pastatomas plaktos grietinėlės gamybos aparatas su 3 litrų talpa grietinėlei, profesionaliam naudojimui moderniose ledainėse ir konditerijos parduotuvėse, kurioms yra svarbus didelis našumas.
Aparatas turi Carpigiani krumpliaratinį siurblį (patentuotas), didelę grietinėlės talpą, kuri gali būti komplektuojama su 1,9 litrų išimamu konteineriu (pasirenkama atskirai).
• grietinėlė gali būti dozuojama užprogramuotomis porcijomis, nepertraukiamai arba laisvu kiekiu;
• krumpliaratinis siurblys (Carpigiani patentas);
• aušinama grietinės talpa;
• elektroninė panelė turi ON/ OFF mygtuką ir skaitmeninį termometrą matuojantį grietinėlės temperatūrą talpoje;
• nerūdijančio plieno korpusas.
Model | MASTERWIP/G |
---|---|
Plotis | 510 mm |
Gylis | 370 mm |
Aukštis | 220 mm |
Svoris | 30 kg |
Tiekimas | 230 V |
Galingumas | 0,7 kW |
Našumas | 150 l/val. |
Talpa | 3 l |
Atkreipkite dėmesį!Komentarai rodomi svetainėje po svetainės administratoriaus patvirtinimo:
Grietinė tai tiesiog labai didelio riebumo pienas. Ji yra gaunama karvės pieno separacijos proceso metu. Grietinė, gaunamas centrifuguojant paprastai yra iki 40% riebumo, o kai kuriose šalyse, gali būti dar didesnio riebumo. Grietinė yra sviesto, sūrių gamybos žaliava, taip pat labai svarbi ledų ir kitų produktų sudedamoji dalis. Plakta grietinėlė tai puiki konditerijos gaminių ir ledų dekoracija. Šviežia grietinė, naudojama konditerijoje paprastai yra pasterizuojama, todėl ji turi būti laikoma +4C laipsnių temperatūroje ir ne ilgiau kaip kelios dienos. Taip pat naudojama grietinė (UHT), kuri turi privalumą, ji gali būti laikoma kambario temperatūroje ilgesnį laiką.