Kavos malimo revoliucija - kiekvienas kavos gramas yra svarbus Kiekvienas barista ir kavinės savininkas nori aukščiausios įmanomos kavos kokybės ir atkuriamumo. Kartu su "Mahlkönig" siekiame pateikti šiuos reikalavimus atitinkančius gaminius. Įrangą, kuri leidžia jų klientams mėgautis nepakartojama patirtimi su kiekvienu espreso kavos gurkšniu. Naujausias "Mahlkönig E65S GbW" espreso kavos malūnėlis leidžia tai padaryti - todėl jis tampa akivaizdžiu pasirinkimu profesionalams, dirbantiems specializuotos kavos segmente ir siekiantiems aukščiausios kokybės. Kavinių malūnėlių su tūriniu dozavimu arba pagal užprogramuotą laiką atveju dėl pasirinkto malimo lygio arba kavos būklės gali atsirasti dozavimo svyravimų. Dėl to ekstrakcija gali būti nestabili, o tai gali turėti įtakos patiekiamos kavos skoniui ir kokybei. |
|
Neprilygstama kontrolė: greitas, absoliučiai tikslus ir nuoseklus šlifavimas pagal svorį Kavinės malūnėlyje "Mahlkönig E65S GbW" yra integruotos tikslios svarstyklės, kurios malimo proceso metu 6 000 kartų per sekundę pasveria kavos pupeles. Tai pirmas kartas, kai espreso kavos malūnėlyje realiuoju laiku galima kontroliuoti maltos kavos svorį. |
|
Tobulas šlifavimo reguliavimas dėl "Disc Distance Detection" (atstumo tarp diskų aptikimo) Naujoviška "Disc Distance Detection" (DDD) funkcija leidžia itin tiksliai ir tobulai nustatyti šlifavimo lygį. Tai pirmasis kavinėms skirtas espreso kavos malūnėlis, kurio malimo reguliavimas pagrįstas faktiniu atstumu tarp malūnėlių. Indikacija leidžia pasiekti 0,001 mm tikslumą ir svyruoja nuo 180 iki 600 μm. Palaikyti idealius individualius espreso kavos malūnėlio nustatymus dar niekada nebuvo taip paprasta, bet kartu ir taip tiksliai. |
|
Kiekvieno malūno širdis: kvarcai ir aukščiausios kokybės malimo technologija Kai kalbama apie pagrindinio malimo technologijos elemento gamybą, nieko nepaliekame atsitiktinumui. Nuolat analizuodami naujausius ir būsimus rinkos reikalavimus ir naudodami naujausias technologijas - kompiuteriu valdomos peilių freza įgauna individualią formą ir apdailą stebint patyrusiai Hamburgo gamybos komandai. Beveik 100 metų "Mahlkönig" kūrė peilių profilius ir paviršiaus modelius, kurie leido parinkti idealų komplektą E65S GbW. Pagamintas iš aukštos kokybės grūdinto plieno, kiekvienas peilių rinkinys leidžia sumalti 700-1000 kg kavos pupelių, priklausomai nuo skrudinimo laipsnio. Dėl sumanios 65 mm ašmenų konstrukcijos užtikrinamas optimalus dalelių dydis, todėl espreso kavoje atsiskleidžia visas jos skonis ir aromatas. Maltos kavos dalelės krenta į kolbą nesulipusios, todėl žaliava tobulai ir tolygiai pasiskirsto visame sietelio paviršiuje. |
|
Optimalus veikimas Mahlkönig E65S GbW turi aukštos kokybės 3,5 colio spalvotą ekraną, kuris užtikrina vizualinį komfortą nustatant šlifavimo parametrus arba tikrinant statistinius duomenis ir techninės priežiūros intervalus. Intuityvus aukščiausio lygio valdymas Įskaitomiausia pasaulyje kalba - spalvų kalba |
|
Naujoviška šlifavimo valdymo technologija leidžia nustatyti ir palaikyti idealų šlifavimo laipsnį. Kavos pupelės yra sumontuotos ant smulkaus sriegio malimo reguliavimo mechanizmo, kuris užtikrina didžiausią tikslumą nustatant reikiamą kavos malimo laipsnį. Reguliavimo diapazonas yra nuo 180 iki 600 μm, o 80 laipsnių rodmenų skalė užtikrina kruopštų pakartojamumą. Automatinė fiksavimo sistema išlaiko reguliavimą vietoje. Tačiau, kad nustatymas nebūtų netyčia pakeistas, malūnėlio galinėje dalyje yra papildoma rankenėlė, kuria prireikus užfiksuojamas nustatytas malimo lygis. Kavos išleidimo anga
|
|
Stilius Plonas korpusas, kompaktiški matmenys, modernus stilius ir išlaikytas linijų paprastumas - taip trumpai galima apibūdinti naujojo E65S GBW espreso kavos malūnėlio dizainą. Nesvarbu, ar jums reikia aukštos kokybės espreso kavos malūnėlio, kuris tilptų labai mažoje erdvėje, ar ieškote akį traukiančio dizaino elemento savo patalpoms - "Mahlkönig E65S GBW" jums skirtas dviem korpuso versijomis: nerūdijančiojo plieno, derinamo su juoda arba balta matine spalva. |
Katalogas
|
Atkreipkite dėmesį!Komentarai rodomi svetainėje po svetainės administratoriaus patvirtinimo: