1300 S AUTOMATINIS KAVOS APARATAS
gamintojas: WMF

Automatinis kavos aparatas.

Taikymas: biurai, parduotuvės, kepyklos, restoranai, degalinės, kavinės, parduotuvės.
Rekomenduojamas pajėgumas - 120 kavų per dieną.

Nesvarbu, ar norite stiprios espreso kavos prabudimui, ar švelnaus popietinio kapučino, ar karšto šokolado vakare, automatinis espreso kavos aparatas WMF 1300 S atitinka visų išrankių kavos žinovų poreikius. Šiame kavos aparate naudojama patikrinta technologija, užtikrinanti išskirtinį patikimumą. Jį ekonomiškai eksploatuoti, lengvai naudoti ir valyti. Jis suteikia galimybę laisvai sudaryti savo meniu pagal kavos gėrimus ir šokoladą bei pieną. WMF 1300 S yra efektyvus, universalus ir rekomenduojamas naudoti vietose, kuriose yra vidutinis kavos poreikis.

Veikimas

Iki 120 puodelių per dieną talpinantis WMF 1300 S yra idealus kavos aparatas, tinkantis įvairioms reikmėms. Jis pasiteisins mažose ir vidutinio dydžio maitinimo įstaigose, taip pat biuruose ir viešbučių valgyklose - visur, kur svarbūs kompaktiški matmenys, paprastas valdymas ir aukščiausios kokybės kava. Jis užtikrina puikų našumą piko metu ir persijungia į energijos taupymo režimą ramesnėmis akimirkomis - saugo aplinką ir jūsų biudžetą.



Aukštųjų technologijų kavos malūnėliai: tylūs herojai fone

Dėl pažangios kavos malūnėlių konstrukcijos malimo procesas vyksta taip tyliai, kad WMF 1300 S galima statyti ir biuruose ar posėdžių salėse. Kavos aparatas paruoš ir egzotiškiausių rūšių kavą, nes malimo lygį galima reguliuoti rankiniu būdu, kad pasirinktos pupelės būtų tobulai ekstrahuotos.

Iš patvaraus polimero pagamintas 15 g talpos kavos virimo įrenginys užtikrina ilgą tarnavimo laiką, be to, jį lengva išimti valymui ir priežiūrai.

WMF 1300 S: harmoningas meno kūrinys

Espreso kavos aparato konstrukcijos koncepcija buvo siekiama ilgalaikio ir subalansuoto aukštos kokybės komponentų, optimaliai suderintų tarpusavyje ir puikiai veikiančių kartu, bendradarbiavimo. Tvirtas ir patikimas, kiekvienas kavos aparato konstrukcijos komponentas prisideda prie ilgalaikio WMF 1300 S naudojimo.

Gausybė gėrimų

WMF 1300 S paruoš gėrimus kiekvienam kavos žinovui. Nuo kavos gėrimų su pienu ar be jo, su pieno puta ar pridėjus karšto šokolado, pavyzdžiui: espresso, ristretto, cappuccino, americano, espresso macchiato ar caffè latte - gėrimų įvairovė praktiškai neribota.

Pieno putojimas - 2 sistemos, atitinkančios visus poreikius

Akimirksniu sukurkite įvairių kavos, pieno putų ir šokolado gėrimų.

Pasirinkę "Basic Milk" sistemą (karštas pienas, karšto pieno putojimas - automatinė Venturi pieno putojimo sistema) pasiūlysite savo klientams gėrimus su tobula pieno puta, karšto pieno kavą ir šokoladą su karštu pienu.


Su "Smart Milk" sistema (karštas / šaltas pienas, karštas pienas su putomis - automatinė pieno putojimo sistema - siurblys) papildomai galėsite patiekti šaltą pieną, taip išplėsdami gėrimų asortimentą (gėrimams su šokoladu - dėl magnetinio užrakto ir jutiklio išvalyti ir pakeisti šokolado maišytuvą yra vaikų žaidimas).

Daugiau produktų talpyklų - daugiau galimybių

Kad būtų galima sudaryti platų meniu ir pasiekti gerų rezultatų, kavos aparatas gali turėti iki 2 kavos talpyklų ir 1 šokolado talpyklą. Visas tris talpyklas galima išimti naudojant centrinį užraktą. Rezervuarus galima plauti indaplovėje, o tai praktiška ir palengvina aparato valymą.

7 colių jutiklinis ekranas - grožis slypi paprastume

WMF 1300 S 7 colių jutiklinio ekrano valdymo skydelio sąsaja užtikrina, kad visas funkcijas būtų lengva suprasti ir naudoti. Tai reiškia, kad galite be vargo nustatyti tobulą kavos kokybę arba leisti svečiams naudotis aparatu savitarnos režimu.

Ekrane esanti išankstinio pasirinkimo įrankių juosta leidžia visiškai suasmeninti gėrimų pasirinkimą - pripildymo lygį galima reguliuoti pagal esamus poreikius, taip pat puodelio dydį, gėrimo stiprumą ar leisti pasirinkti meniu kalbą. Be to, darbuotojai bet kada gali lengvai pasiekti konkrečias papildomas funkcijas, todėl ekraną galima sukonfigūruoti ir kaip, pavyzdžiui, reklaminį paviršių.

Higiena
Tai negali būti paprasčiau ar greičiau: automatinis pieno linijos valymo procesas prasideda kiekvieną vakarą, vos paspaudus išjungimo mygtuką - tiesiog įkiškite "Plug+Clean" adapterį (išimdami jį iš pieno rezervuaro) į specialų aparato lizdą.

PLUG+CLEAN (BASIC MILK putojimo sistemai)
Automatinė pieno skyriaus valymo ir dezinfekavimo sistema, naudojanti karštą vandenį ir garus. "Plug & Clean" adapterį reikia išimti iš pieno talpyklos ir įjungti į atitinkamą lizdą aparate arba šaldytuve (priklausomai nuo pasirinkties). Įjungus įrenginį, pieno sekcija bus išplauta karštu vandeniu ir karštais garais. Galvutę reikia plauti rankomis (panardinant į valomąjį tirpalą) bent kartą per savaitę arba, jei reikia, dažniau.

SMART CLEAN (SMART MILK putų sistemai)
Kasdien valyti su "Plug+Clean", o sistemą valyti su "Clean in Place" reikia tik po 250 virimų arba ne vėliau kaip po 7 dienų. Naudojant "Clean in Place" sistemą, nereikia rankiniu būdu nuimti ir išardyti galvučių

Kompaktiški matmenys

Dėl kompaktiškų matmenų (32,5 cm x 67 cm x 57,4 cm) mašiną galima įrengti vietose, kur yra mažai vietos. Ji idealiai tinka mažoms ir vidutinio dydžio kepykloms, biurams, greitojo maisto restoranams, parduotuvėms, savitarnos parduotuvėms ir restoranams.

Erdvė, tinkama aukštiems ir žemiems puodeliams

Nesvarbu, ar tai būtų mažas espreso kavos puodelis, mažas puodelis, standartinis puodelis, ar aukšta stiklinė: reguliuojamas centrinis snapelis pripildo puodelius nuo 60 iki 169 mm aukščio. Karštam vandeniui reguliuojamo centrinio snapelio aukštis kartu su "Basic Steam" yra 107,5 mm - jokių purslų, tik lengvas rankos judesys.

Ideali padėtis

Puodelio ribotuvas nustato tinkamą visų naudojamų puodelių padėtį. Jį taip pat galima perkelti rankiniu būdu ir taip pritaikyti prie atskirų puodelių. Taip užtikrinama, kad kava liktų ten, kur turi būti: stiklinėse, puodeliuose ir puodeliuose. Be to, nuo perpildymo apsaugo pripildymo lygio jutiklis, o buvimo jutiklis užrakina kavos aparatą, jei trūksta lašintuvo.
Puodelių šildytuvas daro skirtumą

WMF 1300 S ne tik patiekia puikios temperatūros gėrimą, bet ir per kelias sekundes pratęsia gėrimo malonumą su pašildytu puodeliu. SteamJet kaitina puodelį karštais garais. Tiesiog padėkite jį ant šildytuvo ir įjunkite "SteamJet", palaukite akimirką ir mėgaukitės tobulai pašildytu gėrimu.

Raskite tobulą rinkinį

Rinkitės tinkamus gaminius, kurie harmoningai papildo WMF 1300 S tiek techniškai, tiek vizualiai: pieno aušintuvą, puodelių stovą, mobiliąją kavos stotelę - kiekvienas prietaisas yra pritaikytas prie aparato pagal dizainą ir našumą.

Pasirinktinai kavos aparatą galima papildyti šiais įrenginiais: Antrasis kavos rezervuaras | Šokolado rezervuaras | Stacionari vandens jungtis | Kojos (100 mm) | Išorinis kavos tirščių išpylimas | "WMF CoffeeConnect" telemetrijos sistema | Savitarnos versija | Šoninis karšto vandens snapelis su "Basic Steam" rankinio pieno putojimo sistema.

katalogas anglų k.
Model WMF 1300 S
Plotis 325 mm
Gylis 574 mm
Aukštis 670 mm
Rekomenduojamas našumas per dieną Iki 120 puodelių
Galingumas 2-2,4 kW
Tiekimas 230 V
Svoris Apie 40 kg
pridėti komentarą

Atkreipkite dėmesį!Komentarai rodomi svetainėje po svetainės administratoriaus patvirtinimo:

Komentarai:
Šis produktas dar neturi komentarų.

BASIC MILK

Karštas pienas, karštas pienas su putomis - automatinė Venturi pieno putojimo sistema 

SMART MILK

Karštas / šaltas pienas, karštas pienas su putomis - Automatinė pieno putojimo sistema (siurblys).

BASIC STEAM 

Karšti gėrimai, karštas pienas, karštas pienas su putomis. Rankinis putų plakimas naudojant putų plakimo antgalį.

PLUG&CLEAN ((BASIC MILK putojimo sistemai)

Automatinė pieno skyriaus valymo ir dezinfekavimo sistema, naudojanti karštą vandenį ir garus. "Plug&Clean" adapterį reikia išimti iš pieno indo ir įstatyti į atitinkamą lizdą aparate arba šaldytuve (priklausomai nuo parinkčių). Įjungus įrenginį, pieno sekcija bus išplauta karštu vandeniu ir karštais garais. Galvutę reikia plauti rankomis (panardinant į valomąjį tirpalą) bent kartą per savaitę arba, jei reikia, dažniau.

SMART CLEAN (skirta SMART MILK putojimo sistemai)

Kasdien valyti su "Plug+Clean" ir valyti sistemą su "Clean in Place" reikia tik po 250 virimų arba ne vėliau kaip po 7 dienų. Naudojant "Clean in Place" sistemą nereikia rankiniu būdu nuimti ir išardyti galvutės.

              
UŽKLAUSIMŲ KREPŠELIS
Užklausimų krepšelyje yra sekantis produktai:
Išsiųskite užklausimą. Mūsų konsultantas susisieks su Jumis.
* privalomi laukai
Palyginimui, galite pridėti iki dviejų modelių to paties produkto:
Palyginimui, galite pridėti iki dviejų modelių to paties produkto:
PALYGINK
Palyginimui, pasirinkote šiuos produktus:
              
Dėmesio!
uždaryti