E 61 JUBILE A1
gamintojas: Faema

Jubile yra E61 LEGEND aparato kopija su papildomomis vandens ir kavos dozavimo funkcijomis. Kitos charakteristikos yra tokios pačios.

Pritaikymas:

Tinka ne visur. Tik ten, kur didžiausiais dėmesys skiriamas nepriekaištingai espreso kavai. E 61 JUBILE puikiai tinka senovinio ir stilizuoto dizaino kavos barams ir restoranams.

Techninės charakteristikos:

• elektroninė vandens ir kavos dozavimo kontrolė,
• 2 garų vamzdeliai,
• 1 karšto vandens kranas,
• manometras, parodantis darbinį ir siurblio slėgius,
• vandens kiekio boileryje matuoklis,
• elektroninė boilerio užpildymo kontrolė,
• įmontuotas tūrinis siurblys,
• varinis boileris,
• termosifoninė cirkuliacinė sistema,
• nerūdijančio plieno padėkliukas.

Korpusas:
nerūdijančio plieno, padengtas nikeliu.

Spalva:
sidabro

 
  • Milteliai grupei plauti Ecocleaner
    Valymo milteliai Faema slėginių kavos aparatų grupei plauti.
Model E 61 JUBILE A1
Plotis mm 555 mm
Gylis mm 540 mm
Aukštis mm 595 mm
Tiekimas 400 V
Galingumas 3,3-3,9 kW
Grupių skaičius 1
Boilerio talpa 6 l
pridėti komentarą

Atkreipkite dėmesį!Komentarai rodomi svetainėje po svetainės administratoriaus patvirtinimo:

Komentarai:
Šis produktas dar neturi komentarų.

Tradicija ir patirtis

Viskas prasidėjo Milane, kur po Antrojo pasaulinio karo Italijos pramonė pradėjo labiausiai dinamišką modernių gamyklų plėtrą. Ernesto Valentino 1945 metais pradėjo bendrovės statybą, kuri daugelį metų ir šiandien yra pripažintas kaip geriausias pasaulyje profesionalių espresso kavos aparatų gamintojas. Faemos istorijoje svarbiausi buvo 1961 metai, kai buvo pagamintas E61 espresso kavos aparatas. Ši data tapo atskaitos tašku, nuo to laiko Faema vaidina pagrindinį vaidmenį tarp kavos aparatų gamintojų vis įvesdama naujų, tobulų ir patentuotų technologijų. Išvaizda ir E61 kavos aparato techniniai sprendimai, davė kryptį visiems pasaulio kavos aparatų gamintojams. Šiame aparate įmonės Faema specialistai pirmą kartą kavos aparatų istorijoje įdiegė technines naujoves bei sukūrė nepaprastai elegantišką dizainą, atsižvelgiant į tai galima suprasti, kodėl modelis E61 tapo atradimu kavos žinovams.

Daugelio metų kurta lyderio pozicija įpareigoja Faema bendrovę tęsti tradiciją, kuri atsispindėtų šiandien gaminamuose espresso kavos aparatuose. Didžiausias dėmesys kokybei, baristų nuomonės paisymas, kavos kultūros tendencijų aplenkimas – visa tai atsispindi Faema kavos aparatų technologijose.

Kavos aparato grupė

Grupė – vienas svarbiausių kavos aparato elementų. Grupė tai liejinys, kuris sveria kelis kilogramus plieno bloko. Šios masės dėka sukaupta šilumos energija palaiko vienodą vandens temperatūrą, kas yra labai svarbu norint pagaminti tikrą espresso kavos puodelį. Faemoje, priešingai negu kitų gamintojų aparatuose, grupė neturi tiesioginio kontakto su boileriu, tokiu būdu vanduo kavos plikymui neperkaista.

Infusion Chamber

Grupė Faemos kavos aparatuose suprojektuota taip, kad išgautų geriausią kavos skonį ir aromatą.  Tam buvo sukurta „pirminio plikymo kameros“ sistema, tai technologija užtikrinanti tobulą espresso. Kiekvienoje grupėje yra kelių centimetrų mini kamera. Kavos porcija šaukšte iš pradžių aprasojama karštu vandeniu ir po maždaug 4 sekundžių pilnai plikoma 9 barais slėgio.

Hot Water Economizer

Karšto vandens ekonomaizeris sumaišo vandenį iš boilerio ir vožtuvo proporcingai, tai leidžia išgauti 92-96 laipsnių temperatūros vandenį. Toks vanduo puikiai tinka arbatos plikymui. Yra žinoma, kad kavos aparatas yra prietaisas, kuris reikalauja didelio elektros energijos kiekio, o ši sistema ženkliai sumažina elektros suvartojimą. Ekonomaizeris taip pat turi teigiamą įtaką kavos aparato pajėgumui.

Thermal Balance System
Tai unikali technologija leidžianti reguliuoti ir kontroliuoto vandens temperatūrą kiekvienoje grupėje atskirai. Tai leidžia tobulai pritaikyti plikymo temperatūrą kiekvienam kavos mišiniui, kas yra labai svarbu naudojant Arabikos pupeles, kurios yra labai jautrios aukštai temperatūrai. Ši technologija yra labai vertinama baristų.

Dysze do spieniania mleka
Kartu su vis populiarėjančią espresso kava auga ir pieniškų kavų paklausa. Tai reikalauja naujų technologijų (3 garų vamzdeliai, cappuccinomatic, autosteam). Priklausomai nuo modelio, yra galimybė turėti viename kavos aparate net tris garų vamzdelius. Kiekvienam garų vamzdeliui galima naudoti skirtingus antgalius, tai leidžia suplakti skirtingas pieno putos porcijas ir prisitaikyti prie skirtingų gėrimų gaminimo reikalavimų. Sumanus garų vamzdelių naudojimas taip pat padidina kavos aparato našumą.

 

Cappuccinomatic
Tai automatinė cappuccino funkcija. Galimybė automatiniu būdu patiekti baltą arba rudą cappuccino, vieno mygtuko paspaudimu. Integruota Magic Cappuccino technologija leidžia patiekti nustatyto dydžio porciją šilto arba plakto pieno.

Autosteam
Automatinio pieno plakimo funkcija. Autosteam užtiktina visiškai automatizuotą pieno plakimą. Dėka savo specialios konstrukcijos, plieno garų vamzdelis užtikrina reikiamą kiekį garų ir oro taip suplakant pieną. Šis priedas yra ypač rekomenduojamas tuose vietose, kur keletas žmonių užsiima pieno plakimu ir yra sunku užtikrinti vienodą kavos kokybę. Autosteam yra naudingas kiekviename viešojo maitinimo taške, ypatingai piko metu.

              
UŽKLAUSIMŲ KREPŠELIS
Užklausimų krepšelyje yra sekantis produktai:
Išsiųskite užklausimą. Mūsų konsultantas susisieks su Jumis.
* privalomi laukai
Palyginimui, galite pridėti iki dviejų modelių to paties produkto:
Palyginimui, galite pridėti iki dviejų modelių to paties produkto:
PALYGINK
Palyginimui, pasirinkote šiuos produktus:
              
Dėmesio!
uždaryti