9000 S+
gamintojas: WMF

9000 S+ tai naujas premium klasės automatinis kavos aparatas iš WMF. Aukščiausio našumo ir kokybės įrenginys užtikrina vartotojams absoliučiai naujus pojūčius, praplėsdamas jų vaizduotę tiek gėrimų įvairove, tiek kokybe ir tikslumu.

 

9000 S+ tai naujas premium klasės automatinis kavos aparatas iš WMF. Aukščiausio našumo ir kokybės įrenginys užtikrina vartotojams absoliučiai naujus pojūčius, praplėsdamas jų vaizduotę tiek gėrimų įvairove, tiek kokybe ir tikslumu.

Netgi standartinėje komplektacijoje 9000 S+ turi integruotą Dynamic Milk sistemą, kurios pagalba pienas gali būti plakamas tiek šiltuoju, tiek šaltuoju būdu, be to vartotojas turi galimybę rinktis skirtingą pieno pūtos konsistenciją – net 4 skirtingo standumo šiltos pūtos ir 3 šaltos pūtos variantai.

Naujas sirupų dozavimo modulis leidžia išplėsti Jūsų gėrimų pasirinkimą, pagardinant bet kurią kavą 4 skirtingais sirupais – visos vartotojo opcijos prieinamos vos vienu prisilietimu ir kaskart aukščiausios kokybės.

 Kavos gėrimų įvairovė

Atraskite visiškai naujas galimybes kurti kavos ir pieno gėrimus. Nuo šiol kavos gėrimus galite paruošti maišydami ar sluoksniuodami juos su šaltu arba šiltu, J8s7 pasirinktos konsistencijos pienu, naudojant „Dynamic Milk“ pieno plakimo sistemą.

 

Energijos taupymas  

Galite pasinaudoti energijos saugojimo rėžimu ECO, kuris mažina vandens temperatūrą boileryje, kai kavos gėrimai nėra ruošiami 10 minučių, tuo pačiu mažina elektros energijos suvartojimą. Kai atsiranda būtinybė paruošti aukščiausios klasės kavos gėrimą, vos po 15 sekundžių boileris atkurs optimalią temperatūra ir aparatas bus paruoštas darbui.

   

HACCP reikalavimų atitikimas

Visi profesionaliam naudojimui skirti WMF kavos aparatai palaiko HACCP standartus.

Kavos aparatai, taip pat suteikia galimybę atsisiųsti duomenis apie kavos aparato valymą ir priežiūrą, sukurti atsarginę duomenų kopiją ir atnaujinti programinę įrangą per USB sąsają.

 

 CoffeeConnect

WMF CoffeeConnect keičia kavos aparatų potencialą, suteikiant galimybę rinkti ir apdoroti vertingus duomenis bei persiųsti instrukcijas nuotoliniu būdu.

Vartotojas gali: bet kur ir bet kada peržiūrėti pardavimų duomenis, aparato nustatymus ir kitą informaciją nuotoliniu būdu. Taip pat peržiūrėti aparato įspėjimus ir klaidas, pvz. dėl mažo ingredientų likučio arba dėl būtinybės atlikti techninę apžiūrą. Kadangi sistema taip pat leidžia įkelti duomenis į kavos aparatą vartotojas galės įkelti personalizuotus reklaminius pranešimus į kavos aparato atmintį.


   Našumas

Rekomenduojamas paros našumas – 350 kavos gėrimų.
 

 Naujas 10" įstrižainės lietimui jautrus ekranas

Jutiklinis ekranas su realistišku produktų atvaizdavimu ir galimybe individualizuoti vartotojo meniu. Visi aparato valdymo parametrai yra suvedami naudojant jutiklinį ekraną, todėl naršymas yra itin intuityvus ir paprastas. Rekomenduojama ekrano vaizdines galimybes panaudoti informacijos apie maistingumą pateikimui, vaizdo medžiagos atkūrimui reklaminiais tikslais, pvz. skirtingo tūrinio įkėlimui konkrečiu dienos metu.

   

Dynamic Coffee Assist sistema

Ši sistema kontroliuoja ir automatiškai reguliuoja kavos malimo parametrus, siekiant kaskart užtikrinti optimalias tobulo espresso ruošimo sąlygas. Dynamic Coffee Assist nepertraukiamai stebi girnų padėtį, reguliuodamas kavos malimo rūpumą tam, kad kiekvieną kartą kavos išbėgimo laikas atitiktų vartotojo nustatymus, o esant nukrypimams nuo nustatytos normos – įveda būtinus pakeitimus.  


   

Dynamic Milk Assist sistema

Inovatyvi Dynamic Milk Assist technologija užtikrina pastovią ir aukščiausią kavos gėrimų kokybę. Integruoti į sistemą jutikliai nuolat kontroliuoja pieno temperatūrą šaldytuve bei jo ruošimo kokybę kavos aparate. Renkant ir apdorojant šiuos duomenis sistema gali reguliuoti ar iš naujo suderinti pieno pompos veikimo parametrus, tam kad gaunamos pieno pūtos konsistencija atitiktų vartotojo parinktis. Dynamic Milk Assist sistema taip pat informuoja vartotoja apie pieno lygį šaldytuve ir neleidžia gaminti pieniškų kavos gėrimų, jeigu pieno kiekis yra nepakankamas.

 

 Plikimo kamera

Pagaminta iš nerūdijančio plieno plikimo kamera užtikrina didžiausią našumą ir maksimalų patikimumą.


   

Sukurk nuosavą kavos blendą

Kavos aparatas gali būti sukomplektuotas net su 4 kavos malūnais, todėl kiekvieno kavos gėrimo receptūra gali būti sukurta nustatant kiekvienos kavos rūšies proporciją bendrame malamos kavos kiekyje. WMF 9000 S+ suteikia vartotojui galimybę sukurti nuosavą ypatingą kavos pupelių mišinį (blendą).

 

 Individualiai optimizuojama gėrimų temperatūra

Vartotojas gali nustatyti optimalią vandens temperatūrą kiekvienam gėrimui, užtikrindamas geriausias plikimo sąlygas bet kuriai kavos rūšiai, todėl, nepriklausomai nuo skrudinimo būdo ar kavos šviežumo, kiekvieną kartą Jūsų puodelyje bus aukščiausios kokybės kava.

 

 2 Milk Solution

Vartotojas gali pasirinkti WMF 9000 S+ su inovatyvia technologija, leidžiančia gaminti pieniškus kavos gėrimus naudojant dvi skirtingo pieno rūšis. Klientas turės galimybę rinktis mažo riebumo pieną, pieną be laktozės arba sojos pieną. Automatiškai vožtuvus perjungianti sistema užtikrina, kad dvi skirtingo pieno rūšis niekada nesusiliečia, o pasirinkto gėrimo gamybai bus panaudotas tik pasirinktas pienas.

 

 Puodelių padėkliukas

Automatiškai reguliuojamas puodelių padėkliuko aukštis optimaliai prisitaiko prie kiekvienam gėrimui dedikuoto puodelio. Gėrimai gali būti ruošiami į Jūsų pageidaujamus puodelius nesitaškant ir išlaikant idealią temperatūrą. Papildoma nauda iš puodelių padėkliuko tai švarus kavos aparato paviršius.

 

 Kavos ingredientų talpos

WMF 9000 S+ gali būti komplektuojamas net su 4 kavos pupelių talpomis (ir keturiais kavos malūnais), todėl galite naudoti net 4 skirtingas kavos rūšis – pvz. skirtingos kavos pupelės espresso ir juodai kavai su galimybe rinktis tas pačias kavas be kofeino arba 3 skirtingos kavos rūšys ir šokolado milteliai arba 2 kavos rūšys ir 2 skirtingi šokolado/topping milteliai. Kavos aparatai su 2 kavos malūnais papildomai suteikia galimybę dozuoti maltą kavą rankinių būdu, tam tikslui tiesiog įberkite maltą kavą į tam skirtą angą.

 

 Kavos pupelių malūnai

Naujos kavos malūnų girnos užtikrina mažesnį dulkėjimą ir precizišką malimą, tuo pačiu maksimaliai save apsaugo ilgesniam eksploatavimo laikotarpiui, o jų valymas tapo dar paprastesnis. Siekiant maksimaliai išplėsti kavos gėrimų pasiūlymą vartotojas gali sukomplektuoti kavos aparatą su 4 nepriklausomais kavos malūnais, kurio kiekvienas bus nustatytas optimaliausiai kavos ekstrakcijai.

 

 LED šoninių panelių apšvietimas

Vartotojas parenka apšvietimo spalvą savo nuožiūra, derindamas kavos aparatą su kitais interjero elementais. Šoninis apšvietimas taip pat palengvina aptarnaujančio personalo darbą, kadangi esant eksploatavimo klaidai arba kavos pupelių ar pieno trukumui – šoniniai paneliai sumirksės ryškiai raudona šviesa.

 

 Kavos gėrimų tūrio parinkimas

Greitas ir inovatyvus gėrimų tūrio parinkimas (prieš gėrimo ruošimą). Vartotojas tiesiog pasinaudoja lengvai valdomu ir preciziškai porciją koreguojančiu slankikliu ant jutiklinio ekrano.

 

 Puodelių šildymo garais funkcija WMF SteamJet

Į kavos aparato pagrindą įmontuotos garų puodelių šildymo sistemos dėka espresso ar „Cafe Creme“ ilgiau išlaikys tinkamą temperatūrą ir aromatą.

 

 Sirupų dozavimo modulis

Dar labiau išplėsti siūlomų gėrimų įvairovę Jums padės sirupų dozavimo modulis, kurio dėka pasirinkto skonio sirupas tiesiogiai keliauja į kavos aparato ruošiamus gėrimus. Modulyje sumontuotos 4 talpos sirupams o jų kiekiai yra nustatomi kavos gėrimų receptūrų kūrimo metu.

Model WMF 9000 S+
Plotis 390 mm
Gylis 598 mm
Aukštis 744 mm
Rekomenduojamas našumas per dieną 350 puodelių
Galingumas 3,4 - 3,8 kW (230 V) | 6 - 7 kW (400 V)
Svoris 67 kg
pridėti komentarą

Atkreipkite dėmesį!Komentarai rodomi svetainėje po svetainės administratoriaus patvirtinimo:

Komentarai:
Šis produktas dar neturi komentarų.
naujas premium klasės automatinis kavos aparatas iš WMF
WMF 9000 s+
WMF 9000 s+
naujas premium klasės automatinis kavos aparatas iš WMF
              
UŽKLAUSIMŲ KREPŠELIS
Užklausimų krepšelyje yra sekantis produktai:
Išsiųskite užklausimą. Mūsų konsultantas susisieks su Jumis.
* privalomi laukai
Palyginimui, galite pridėti iki dviejų modelių to paties produkto:
Palyginimui, galite pridėti iki dviejų modelių to paties produkto:
PALYGINK
Palyginimui, pasirinkote šiuos produktus:
              
Dėmesio!
uždaryti