NAUJIENA!
WMF 1500 S+
gamintojas: WMF
Naujos kartos automatinis kavos aparatas.
Vokiška kokybė
Rekomenduojamas dienos našumas 180 puodelių

WMF 1500 S+ tai naujas premium klasės automatinis kavos aparatas. Praplėstos kavos aparato galimybės užtikrina naujus vartotojų pojūčius. Suprojektuotas ir sukonstruotas siekiant užtikrinti pastoviai didelį našumą. Pilnai automatizuotas kavos aparatas patenkins visas klientų užgaidas – tiek produkto kokybės, tiek gėrimų pasirinkimo.

10" LCD lietimui jautrus ekranas įrenginio valdymui iškelia vartotojo ir kavos aparato sąveiką į kokybiškai naują lygį. Vaizduojamą turinį galima lengvai pritaikyti vartotojo patogumui, tiek grafine, tiek funkcionalumo prasme. Papildomai prie kiekvienos gėrimo receptūros galima patalpinti informaciją apie galutinio produkto maistinę vertę.

Naujos kavos malūnų girnos mala itin preciziškai ir užtikrina minimalų dulkių atsiradimą, todėl išlaikomas maksimalus našumas, o valymas bei priežiūra yra labai paprasti. Pastovią ir aukštą kavos kokybę užtikrina inovatyvi sistema Dynamic Coffee Assist, kuri kontroliuoja ir automatiškai nustato optimalius parametrus idealaus espresso paruošimui.

Galite rinktis Dynamic Milk pieno plakimo opciją. Tai pieno plakimo sistema atverianti dar daugiau galimybių kuriant receptūras. Iš šviežių kavos pupelių ir atvėsinto pieno galėsite paruošti skirtingus kavos gėrimus, jungiant kavą su šaltų arba šiltu pieno ir pasirinktos konsistencijos pieno puta.

Renkantiems dar vieną opciją – Sirupų dozavimo stotelę – sukuriamos papildomos galimybės improvizavimui ir naujoms mėgstamiausių kavos gėrimų interpretacijoms. Gėrimus galėsite paįvairinti net 4 skirtingais sirupais.


Model WMF 1500 S+
Plotis 325 mm
Gylis 590 mm
Aukštis 706 mm
Rekomenduojamas našumas per dieną 180 puodelių
Rekomenduojamas našumas per valandą 124/194
Galingumas 2,75-3,25 kW
Tiekimas 230 V
Svoris apie 37 kg
pridėti komentarą

Atkreipkite dėmesį!Komentarai rodomi svetainėje po svetainės administratoriaus patvirtinimo:

Komentarai:
Šis produktas dar neturi komentarų.
Naujos kartos automatinis kavos aparatas
WMF 1500 S+
WMF 1500 S+
Naujos kartos automatinis kavos aparatas
              
UŽKLAUSIMŲ KREPŠELIS
Užklausimų krepšelyje yra sekantis produktai:
Išsiųskite užklausimą. Mūsų konsultantas susisieks su Jumis.
* privalomi laukai
Palyginimui, galite pridėti iki dviejų modelių to paties produkto:
Palyginimui, galite pridėti iki dviejų modelių to paties produkto:
PALYGINK
Palyginimui, pasirinkote šiuos produktus:
              
Dėmesio!
uždaryti