Vandens filtravimo sistemos Claris Ultra pakėlė vandens filtravimo technologijas į kokybiškai naują lygį, tapusį standartu ieškantiems geriausio sprendimo, tiek vandens skoniui ir savybėms užtikrinti, tiek įrangos apsaugojimui. Gamintojas Everpure garantuoja ankščiau nepasiekiamą kalkių nuosėdų atsiradimo ir vandens rūgštingumo kontrolę.
Unikali vandens gerinimo technologija apjungia mineralinį neutralizavimą, mineralų stabilizavimą ir korozijos slopinimą (vienas įrenginys atlieka tris funkcijas).
5 filtravimo pakopos ir dar didesnis filtravimo medžiagos paviršius. Išfiltruoja nepageidaujamas kietąsias daleles iki 5 mikronų tikslumu, tad pašalina ne tik nepageidaujamus skonius, bet ir kvapus.
Vandens kietuma mažina ne „nudruskinimo“ būdu, o pasitelkiant jonų apykaitos technologija.
Inovatyvi filtravimo technologija (*pateikta patentavimui)
Inovatyvios technologijos dėka „Claris Ultra“ yra pirmasis filtras pasaulyje, kuris efektyviai suderina vandens kietumo mažinimą, mineralų stabilizavimą ir korozijos slopinimą, palaikant kontroliuojamą žemą rūgščių karbonatų kiekį vandenyje. Šios technologijos dėka Everpure Claris Ultra paruošia vandenį karštiesiems gėrimams (kava) ir šaltam ledui (ledo kubeliai), slopinant kalkių akmens kaupimąsi ir metalinių paviršių korodavimą, kad ir koks kietas vanduo bebūtų.
Vožtuvo DUOBLEND technologija – aukščiausias preciziškumas
Tik keli rinkoje esančių vandens minkštinimo filtrų su apėjimo maišymo vožtuvu (bypass) atitinka maisto produktams keliamus reikalavimus tikslumu ir pakartojamumo. Skirtingi pratekančio vandens kiekiai, slėgio šuoliai, atsirandantis dėl teikimo į daugelį prietaisų, stipriai susilpnina maišymo santykį, jei filtre nebuvo naudojama nepakankama apeigos technologija. Šios sistemos dėka mineralų lygis, šarmingumas ir karbonato rūgštingumas gali labai skirtis. Šiam aukštam standartui užtikrinti Everpure Claris ULTRA naudoja DUOBLEND® vožtuvą su jo unikalia mineralų kiekio stabilizavimo technologija.
DUOBLEND® tai patentų biurui pateikta technologija, besiremianti dviem abipusiai susijusiais dvigubais vožtuvais. Tai užtikrina stabilią ir tikslią vandens sumaišymo proporciją kiekvienu atveju. Todėl „Everpure Claris ULTRA“ užtikrina, kad išlaikomas stabiliausias vandens maišymo santykis, kad būtų užtikrintas tinkamas filtruojamo vandens kietumas, šarmingumas ir rūgštingumas.
Ilgas tarnavimo laikas - mažos eksploatavimo išlaidos
Claris ULTRA buvo specialiai sukurtas pašalinti vandens priemaišas, tokias kaip nepageidaujamas skonis ir kvapas. Be to, jis stabilizuoja mineralų kiekį, siekiant padidinti kavos aparatų ir ledo kubelių generatorių efektyvumą ir taip sumažinti jų naudojimo eksploatavimo sąnaudas. Didžiausio efektyvumo kavos aparato ir ledo kubelių generatorių naudojimo laikas ir priežiūros išlaidos priklauso nuo filtravimo sistemos sugebėjimo subalansuoti mineralų kiekį, kad būtų įmanoma efektyviai apsaugoti įrenginį nuo problemų, susijusių su vandens kokybe. Kietumo sumažinimas ir stabilizavimas yra tik dalinis problemos sprendimas. Filtrai, skirti maisto pramonei, taip pat turėtų paveikti vandens rūgštingumą, kuris yra idealių karštų gėrimų paruošimo pagrindas ir mažina svarbių metalinių prietaiso dalių koroziją. Claris ULTRA atitinka visus šiuos reikalavimus ir užtikrina labai mažas eksploatavimo išlaidas. Ši vandens filtravimo sistema užtikrina idealią vandens kokybę ruošiant maistą, užkerta kelią vandens kokybės problemoms ir yra ypač lengva naudojimuisi.
Vandens kietumas yra laikomas laikinuoju kietumu (šarmingumu) – viena iš bendro vandens kietumo dalių, sukeliančių kalkių nuosėdas – turi didžiausią mineralinių medžiagų kiekį bendrai prieinamame geriamajame vandenyje. Štai kodėl vandens minkštinimo filtrai yra taip plačiai naudojami maisto pramonėje. Kadangi saugiam ir gero skonio vandeniui reikalinga specifinė ir subalansuota mineralų sudėtis, minkštinimo filtrai privalo sugebėti sureguliuoti vandens kietumą, atsižvelgiant į filtruojamo vandens panaudą.
Subalansuotas šarmingumas - geriausias kavos skonis, tobula krema ir skaidrus ledas.
Ruošiant kavą svarbu išsaugoti specifinius mineralus ir subalansuoti vandens šarmingumo lygį, siekiant sustiprinti kavos skonį ir užtikrinti geriausią jo ekstrakciją. Be to, nepakankamas šarmingumo lygis gali sukelti paviršutinį rūgštingumą ir dėl to silpną espresso kremą bei užgniaužtą gėrimų skonį. Per mažas arba didelis kalcio ar magnio kiekis turi įtakos gėrimų kokybei o taip pat įtakoja kalkių nuosėdos atsiradimą įrenginiuose.
Detalesnę informaciją Jums suteiks mūsų pardavimų vadybininkai.
Model | Claris Ultra 500 |
---|---|
Plotis (mm) | 95 mm (skersmuo) |
Gylis (mm) | 95 mm (skersmuo) |
Aukštis (mm) | 475 mm |
Elemento aukštis (mm) | 425 mm |
Minimalus atstumas nuo žemės (mm) | 40 mm |
Svoris (kg) | 1,8 kg |
Maksimalus vandens spaudimas sistemoje | 2 - 8 barai |
Vandens temperatūra °C °C | 4° - 30° C |
Atkreipkite dėmesį!Komentarai rodomi svetainėje po svetainės administratoriaus patvirtinimo:
Vandens filtro Pentair Everpure Claris Ultra keitimas ir skalavimas
Vandens filtro Pentair Everpure Claris Ultra instaliavimas ir nustatymai
|
Claris Ultra 500 |