Sveiki, norime jus pakviesti į naujus Carpigiani Gelato University valgomųjų ledų (Gelato) mokymus, kurie reguliariai vyksta mūsų partnerių buveinėje Varšuvoje. Mokymams yra naudojami keturi Carpigiani Gellato įrangos komplektai. Besimokančių grupę sudaro 16 asmenų, o mokymai vyksta gamybos (workshop) principu.
Mokymų trukmė: 3 dienos
Vieta: Varšuva
Kaina:
Kontaktai: primulator@primulator.lt, +370 612 73422, +370 5 2121418
Programa:
1 diena
· Ledų kokybė
· Ledų kristalizacijos procesas, tekstūra, purumas
· Pieno bazės ruošimas
· Ledų (Gelato) gamybos ciklai
· Ledų serviravimas
· Vaisiniai šerbetai
· Cukraus kiekis ledų sudėtyje
2 diena
· Vaisiniai ledai pieno bazės pagrindu
· Skonių įvairovė, pagardų įmaišymas, ledų sluoksniavimas
· Praktinis užsiėmimas: Gelato ir šerbetų ruošimas
· Natūralaus jogurto pritaikymas ledų gamyboje
· Vaisių, uogų padažai
3 diena
· Ledų sudėties balansas
· Šokoladinė bazė, geltona bazė (naudojami kiaušiniai)
· Natūralių produktų ir pakaitalų naudojimas ledų gamyboje
· Ledų tortai, kepiniai su ledais
· Šaldytas jogurtas
· Vieno kąsnio ledų desertai ir itališko stiliaus desertai