1500 S
gamintojas: WMF
WMF 1500 S automatinis kavos aparatas. Aparato našumas apie 180 kavos puodelių per dieną.
WMF 1500S  Automatinis kavos aparatas

Kavos puodelio sušildymas WMF SteamJet

Dėka naujos sistemos įmontuotos į lašų surinkėją puodeliai yra šildomi vandens garais, dėl to kava ilgiau išlaiko atitinkamą temperatūrą ir aromatą.

Kompaktiškas dydis

Aparatas yra nedaug platesnis už A4 formato lapą. Nedideliame plote galima sutalpinti papildomą  kavos aparatą arba priedus reikalingus kavos ir kavos gėrimų gamybai.

EASY MILK-SYSTEM

Naujos EASY MILK sistemos dėka galime gaminti ne tik gėrimus, kurių pagrindą sudaro karšta kava, karštas pienas ir pieno puta, WMF 1500 S taip pat gamina gėrimus su  šaltu pienu.

Tai yra paprasta: liečiamas ekranas MMI

Revoliucinis interfejsas „ Man Machine Interface”, WMF 8000 S garantuoja, kad visos funkcijos yra suprantamos ir paprastos naudoti, tai reiškia, kad be didelių pastangų galima nustatyti idealią kavos kokybę, pakeist apšvietimo parametrus, perjungti aparatą į savitarnos režimą.

Šoninių sienelių apšvietimas

Šoninių sienelių apšvietimas tai ne tik grožis ir elegancija, bet ir pagalba kasdieniniame naudojime, pvz. pasibaigus kavos pupelėms, Jus apie tai informuos mirksintis  šoninis sienelių apšvietimas.

Naujiena !  Idealus laiko nustatymas

Laikrodžio programavimo funkcija leidžia užprogramuoti aparato automatišką įsijungimą ir išsijungimą, taipogi atskiras funkcijas, pvz. aparatas pats gali persijungti į savitarnos režimą, norimu laiku iš kavos gėrimų su natūraliu pienu  pradėti gaminti gėrimus su pieno milteliais.

Ideali temperatūra idealiai arbatai

Arbatos kokybei yra labai svarbi karšto vandens temperatūra. WMF 1500 S leidžia tiksliai užprogramuoti karšto vandens temperatūrą, du porcijų dydžius  ir 3 išpilstymo būdus. 

Rankinis kavos dozavimas

WMF 1500 S be dviejų  talpų produktams, turi atskirą angą maltai kavai arba kavai be kofeino.

Gėrimų įvairovė

Automatinis kavos aparatas leidžia užprogramuoti iki 48 kavos gėrimų receptų. Mygtukai gali būti apipavidalinti nuotraukomis. Ekrane yra 8 mygtukai su 6 subpuslapiais.  

Savitarna dar niekada nebuvo tokio paprasta

Vos per kelis žingsnius WMF 1500 S galima perjungti į savitarnos režimą.

Įmontuota naudojimosi instrukcija

Naujame WMF 1500 S, jutikliniame  ekrane vartotojas yra informuojamas apie visus atliekamus darbus ir  apie priežiūrai reikalingus veiksmus. Automatinis aparatas, žingsnis po žingsnio, pateiks Jums išsamias instrukcijas.

Apšvietimo spalvos pasirinkimas

Šoninių sienelių apšvietimo atspalvį galima keisti pagal poreikius, derinant su nuotaika arba interjero detalė mis.

Gėrimų kokybės valdymas

Paprastas ir greitas valdymas, nustatant gėrimų kokybę ir sudėtį. Visi kavos ir kavos gėrimų receptai gali būti pritaikyti prie individualių poreikių.

Galimybė pasirinkti gėrimo dydį : mažas, vidutinis, didelis.

Patogi funkcija S-M-L kiekvienam gėrimui leidžia  lengvai pasirinkti puodelio dydį.

Reklama

WMF 1500 S ekrane, gėrimų išpilstymo metų,  yra galimybė rodyti Jūsų reklaminę medžiagą. Klientas, laukdamas gėrimo, gali susipažinti su kitomis Jūsų paslaugomis ir produktais, taip didinant kliento susidomėjimą ir pardavimus.

Nuotolinė prieiga prie duomenų

Programavimas ir diagnostika nuotoliniu būdu. Gali pasirodyti, kad šis sprendimas lenkia rinkos poreikius. Bet kuriuo paros metų, iš bet kurios vietos  „Remote Data Access“ pagalba, galite pasiekti Jums reikiamą informaciją. Visi duomenys gali būti pateikti ataskaitoje, kuri suformuota pagal kliento poreikius. Šis sprendimas yra ypač naudingas įmonėms turinčioms prekybos tinklą.

Kombinuoto vamzdelio reguliavimas

Vos vienos rankos pagalba galima reguliuoti gėrimus išpilstančio kombinuoto vamzdelio aukštį. Puodelio, stiklinės ar taurės aukštis gali būti iki 175 mm. 

Tilus kavos aparato darbas

Kuriant  WMF 1500 S daug dėmesio buvo skirta triukšmo lygio sumažinimui-   ko pasėkoje aparato triukšmingumas yra mažiau negu 70 dB. Juk gera kava turi būti užuodžiama, o ne išgirstama.

Produktų talpų priežiūra

Visoms trims talpoms yra naudojamas vienas užraktas, vienu pasukimu atrakinamos visos talpos. Talpas galima plauti indaplovėje.

Paprasta priežiūra

Pagrindinius priežiūros veiksmus, kaip plikimo kameros valymas, lengvai atliksite patys, o tai reiškia, mažiau išlaidų serviso darbams.

Tiesioginis pajungimas arba vandens talpa

Priklausomai nuo kliento poreikių ir automatinio kavos aparato naudojimo vietos, aparatas gali būti prijungtas tiesiogiai prie vandentiekio. Jei nėra galimybės kavos aparato tiesiogiai prijungti prie vandentiekio tuo atvejų galima naudoti aparate įmontuotą vandens talpą.  Taipogi yra galimybė prie automatinio kavos aparato prijungti pilną vandens tiekimo komplektą, kurį sudaro talpos švariam vandeniui,  nuotekoms, ir  kitos reikalingos jungtys.

Cup&Cool – šaldytuvas su šildomomis lentynomis puodukams

Naujo modelio šaldytuvai su puodelių šildytuvu „WMF Cup&Coll“ leidžia prijungti 2 kavos aparatus vienu metu. Šaldytuvas pienui turi dvi jungtis, kairėje ir dešinėje pusėse, tai puikus būdas  taupantis vietą ir pinigus. Papildomai į Cup&Cool gali būti įmontuotas temperatūros jutiklis, kuris aparato ekrane informuoja apie pieno temperatūrą, pieno trūkumą ir apie  Plug&Clean pieno sistemos valymo būtinumą.

Automatinis valymas

Kasdieninis valymas vieno mygtuko paspaudimu. Tai paprasta, greita, taupo laiką ir pinigus . Tam, kad automatiškai išplauti įrenginį, te reikia įjungti automatinio valymo funkciją, į tam skirtą bunkerį įdėti valymo priemonę (tabletę) o  aparatas pats atliks visą darbą.

Patentuota plovimo sistema Plug & Clean

Paprastas, greitas ir saugus pieno sistemos ir visų komponentų turinčių sąlyti su pienu valymas. Tiesiog prijunkite pieno  žarnelę i tam skirta vietą ir valymo procesas įvyks automatiškai.

 

 

Automatinis kavos aparatas
Model WMF 1500 S
Plotis 325 mm
Gylis 590 mm
Aukštis 675 mm
Rekomenduojamas našumas per dieną Iki 180 puodelių
Galingumas 230 V
Tiekimas 2.75 – 3.5 kW
Svoris Apie 35 kg
pridėti komentarą

Atkreipkite dėmesį!Komentarai rodomi svetainėje po svetainės administratoriaus patvirtinimo:

Komentarai:
Šis produktas dar neturi komentarų.
Automatinis kavos aparatas. Aparato našumas apie 180 kavos puodelių per dieną.
WMF 1500 S
WMF 1500 S
Automatinis kavos aparatas. Aparato našumas apie 180 kavos puodelių per dieną.
              
UŽKLAUSIMŲ KREPŠELIS
Užklausimų krepšelyje yra sekantis produktai:
Išsiųskite užklausimą. Mūsų konsultantas susisieks su Jumis.
* privalomi laukai
Palyginimui, galite pridėti iki dviejų modelių to paties produkto:
Palyginimui, galite pridėti iki dviejų modelių to paties produkto:
PALYGINK
Palyginimui, pasirinkote šiuos produktus:
              
Dėmesio!
uždaryti