NAUJIENA!Mahlkoenig k30 2.0K30 2.0

NAUJIENOS
Kavos malūnas tobulam espresso.
NAUJIENA!
1 2 3
AKCIJOS
Elektroninis pasterizatorius.
1 2 3

AKTUALIJOS
25 sausio, 2017
Carpigiani Gelato University

Sveiki,

Sveiki, norime jus pakviesti į naujus Carpigiani Gelato University valgomųjų ledų (Gelato) mokymus, kurie reguliariai vyksta mūsų partnerių buveinėje Varšuvoje. Mokymams yra naudojami keturi Carpigiani Gellato įrangos komplektai. Besimokančių grupę sudaro 16 asmenų, o mokymai vyksta gamybos (workshop) principu.

Mokymų trukmė: 3 dienos

Vieta: Varšuva
Kaina: 
Kontaktai: primulator@primulator.lt, +370 612 73422, +370 5 2121418

Programa:

1 diena

· Ledų kokybė
· Ledų kristalizacijos procesas, tekstūra, purumas
· Pieno bazės ruošimas
· Ledų (Gelato) gamybos ciklai
· Ledų serviravimas
· Vaisiniai šerbetai
· Cukraus kiekis ledų sudėtyje

2 diena

· Vaisiniai ledai pieno bazės pagrindu
· Skonių įvairovė, pagardų įmaišymas, ledų sluoksniavimas
· Praktinis užsiėmimas: Gelato ir šerbetų ruošimas
· Natūralaus jogurto pritaikymas ledų gamyboje
· Vaisių, uogų padažai

3 diena

· Ledų sudėties balansas
· Šokoladinė bazė, geltona bazė (naudojami kiaušiniai)
· Natūralių produktų ir pakaitalų naudojimas ledų gamyboje
· Ledų tortai, kepiniai su ledais
· Šaldytas jogurtas
· Vieno kąsnio ledų desertai ir itališko stiliaus desertai

UŽKLAUSIMŲ KREPŠELIS
Užklausimų krepšelyje yra sekantis produktai:
Išsiųskite užklausimą. Mūsų konsultantas susisieks su Jumis.
* privalomi laukai
Palyginimui, galite pridėti iki dviejų modelių to paties produkto:
Palyginimui, galite pridėti iki dviejų modelių to paties produkto:
PALYGINK
Palyginimui, pasirinkote šiuos produktus:
              
Dėmesio!
uždaryti